Oferirea unui cos de Paste este o modalitate de a-l face pe sotul tau sa se simta iubit prin intermediul unui cadou neasteptat. Cred ca el stie intotdeauna ca bijuteriile sau gentile functioneaza excelent pentru un cadou pentru tine si se potrivesc intr-un cos cu ciocolata si un vin dulce, dar uneori este dificil sa gasesti cadouri semnificative pentru barbatul din viata ta si un cos pe masura gusturilor sale.

Acum insa, cosurile de Paste pentru barbati sunt mai simplu de gasit ca oricand. Asta pentru ca exista magazinul online Gift Idea, de unde poti achizitiona cosuri speciale pentru orice ocazie si pe gusturile oricui. Fie ca ai nevoie de cosuri speciale pentru un eveniment deosebit, o zi de nastere sau cosuri de Paste, la giftidea.ro vei agsi o gama deosbeita de astfel de produse. Gama variata de cosuri va face simpla sau complicata alegerea cosului ideal. Iti vom oferi in acest articol cateva tipuri de cosuri de Paste, alaturi de alte articole pe care sa i le oferi sotului sau iubitului tau.

1. O intalnire si un cos cadou

Planifica o intalnire, in parc sau intr-un loc romantic, si alege-i un cos cadou Le Petit Bordeaux! Acesta contine:  un vin rosu sec Bordeaux Les Petites Caves D.O.C.,

Merci tableta de ciocolata neagra, Lindt Praline Lindor ciocolata neagra, Dallmayr Espresso Monaco cafea macinata in cutie metalica. Totul este impachetat intr-o cutie de cadou din carton eleganta, care imita marmura neagra. La intalnire, puteti organiza un picnic si puteti savura impreuna bomboanele si vinul delicios.

2. O carte si un cos cadou

Nu conteaza daca este un mare cititor sau nu, orice se incadreaza in aceasta categorie este grozav: carti de instructiuni, romanul cel mai bine vandut, ceva pentru dezvoltarea sa profesionala sau personala sau o carte pe care stii ca o va aprecia.

Iti recomandam “Arta Razboiului” de Sun Tzu, “Viata mea de barbat” de Philip Roth sau “Tropicul Capricornului” de Henry Miller. Desigur, alaturi de o carte, nu uita de un cos precum Jack Giftbox. Acesta contine o sticla Whisky Jack Daniel’s, Rossini praline de ciocolata cu lapte si crema de alune, Caffe del Corso cafea macinata, Laurieri Cantucci Almonds biscuiti cu migdale specialitate italieneasca in cutie, Merci tableta de ciocolata neagra. Totul este asezat intr-o cutie foarte eleganta si masculina. 

3. Bilete la film

Vezi ce filme ruleaza si invita-l la ceea ce crezi ca ii va placea. Daca nu poti sa mergi la film, poti achizitiona un DVD cu un film pe care stii ca sotul sau iubitul tau il adora. Si ca filmul sa fie vizionat mai bine, ofera-i cadou si un cos de Paste, precum cosul Silver. Acest cos contine: Asti Martini Spumant Festive Box Cadou, Panettone cu stafide si coaja de portocala, Rossini praline ciocolata cu lapte si crema de alune Italia, Caffe del Corso cafea macinata, Henriette trufe ciocolata cu pudra de cacao Franta, Atelier du Chocolat tableta de ciocolata cu lapte. Cadoul delicios este ambalat intr-o frumoasa cutie.

4. Sosete

Inainte ca acest lucru sa para o scuza destul de trista pentru un cadou, gandeste-te daca ii plac un anumit tip de sosete.

Este tipul sportiv, ii place sa se imbrace casual sau business, sau este acel etern baietel zapacit? Sosetele pot fi “serioase” sau “amuzante”. Si, ca sa nu spuna ca de Paste i-ai oferit doar asta, alege si un cos cadou precum Moet Giftpack, extrem de rafinat si care ii va aduce un zambet pe fata.  Acest cos contine: Moët & Chandon Brut Imperial sampanie, Panettone cu stafide si coaja de portocala ambalat si decorat manual, Lindt Praline Lindor asortate. Cutia eleganta este un atuu si astfel, iubitul sau sotul tau nu va fi suparat pentru ca i-ai adus doar o pereche de sosete haioase.

5. Parfum

Este intotdeauna de bun gust sa ii oferi o sticla dintr-un nou parfum sau parfumul care ii place. Alaturi de aceasta sticla, nu uita de cosul de Paste Henessy Time. Acest cos contine: Cognac Hennessy Very Special, Panettone cu stafide si coaja de portocala ambalat si decorat manual, Lambertz Mozart-Kugeln ciocolata umpluta cu martipan, fistic si nuga, Lindt Praline Lindor ciocolata neagra, Lindt Excellence Tableta Ciocolata Noisette du Piemont, Dallmayr Prodomo cafea macinata. Totul este asezat intr-o tavita frumos decorata cu iarba artificiala.

6. Un nou aparat de ras

Un nou aparat de ras este o necesitate pentru orice barbat, iar obtinerea unuia nou este este o surpriza pe care ai putea sa i-o faci.  Nu va zice nicicand “nu” unui aparat de ras. Completeaza surpriza cu un cos de Paste Mr. Henny. Acest cos contine: Cognac Hennessy Very Special, Dallmayr Espresso Monaco cafea macinata in cutie metalica, Lindt Praline Lindor ciocolata neagra, Jacobsens Tivoli fursecuri daneze in cutie metalica cafea.Totul este ambalat intr-o frumoasa cutie din carton, ce imita marmura neagra.

Un cos de Paste pentru sotul, iubitul sau orice alt barbat important din viata ta va functiona oricand. Daca il cunosti bine si ii sti pasiunile, alege un obiect si un cos de Paste de la Gifd Idea care se va plia cel mai bine pe personalitatea lui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si