Aura Urziceanu, celebra cantareata si compozitoare de jazz din Romania, a surprins o tara intreaga in 2014 atunci cand a decis sa renunte la cetatenia romana.

Artista a ales sa se stabileasca in Canada, acolo unde se simtea ca acasa, dat fiind ca sotul ei, un regretat tobosar canadian, era din Toronto. Si dupa moartea lui, Aura Urziceanu a ales sa traiasca in Canada si, mai mult, sa renunte la tot ceea ce o lega de Romania.



"Păcat că în toţi aceşti mulţi, mulţi ani petrecuţi aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simţământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine şi m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii şi îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o şi cu care am plecat din România. După cinci ani de urâţenii, răutăţi şi aşa cum mi s-au înfăţişat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiţă de a-i înţelege, admite… dimpotrivă! 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunt goi, fără conştiinţă, fără suflet, fără educaţie. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică! Sunt foarte periculoşi, că te aduc în stare să-i vânezi şi să-i împuşti! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … şi sunt plini.

Tocmai de aceea renunţ la cetăţenia română!”, a precizat artista in 2014, printr-o scrisoare deschisa.

WOWbiz.ro

Recent, un clujean a fost invitat acasa la Aura Urziceanu, in Toronto, ocazie cu care cei doi s-au si fotografiat.
Una din imagini a fost facuta publica, iar cantareata de jazz pare sa fie neschimbata. 

foto: ziarulfaclia.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si