Oricat de mult le-ar placea bogatilor Romaniei sa se laude cu vilele lor, nici unul n-a ajuns sa-l egeleze, din acest punct de vedere, pe miliardarul George Soros. Acesta locuieste in Katonah, o suburbie a New York-ului, unde detine o proprietate cu adevarat spectaculoasa.

Nici un jurnalist nu a reusit sa patrunda vreodata in castelul cu 19 camere a lui Soros, insa au fost realizate fotografii cu o drona. Miliardarul detine o piscina, un complex sportiv cu teren de tenis, mica padure, toate intinse pe aproape 8 hectare de teren. Soros s-a mutat aici in 2003, dupa ce a cumparat proprietatea de la Michael Crichton, creatorul seriei Jurassic Park, in schimbul a 21.5 milioane dolari. George Soros are 87 de ani si o avere evaluata la 24,9 miliarde dolari, fiind unul dintre primii 30 cei mai bogati oameni ai planetei.

George Soros s-a nascut in Ungaria pe 12 august 1930 si a plecat din tara natala in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in timpul ocupatiei naziste. In 1947 a absolvit facultatea de studii economice din Londra, dupa care a obtinut un doctorat in filosofie.
In 1956, el a ajuns la New York, unde a inceput sa lucreze ca agent pe bursa. In 1970 si-a infiintat propria companie, „Soros Fund Management”, iar in prezent se afla in fruntea unui fond de investitii care se numeste „Quantum Fund”. Cunoscut filantrop, Soros a donat peste 11 miliarde dolari intre 1979 si 2015 pentru diverse cauze. Este un cunoscut suporter al Partidului Democrat din Statele Unite si se implica activ in ONG-uri din intreaga Europa.

George Soros are 5 copii din trei casatorii. In prezent, partenera lui de viata este Tamiko Bolton, care are 45 de ani. Cei doi s-au casatorit in 2013, dupa ce Soros a fost parasit de Irate, o tanara de 30 de ani cu care acesta a avut o relatie de cativa ani.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si