Practic, Luna este la distanta maxima de Pamant si astfe se creaza iluzia de Mini-Luna. Iata cum afecteaza acest fenomen astrologic fiecare zodie in parte.

Berbec

Miniluna din iunie vine pentru nativele zodiei cu surprize sau rasturnari de situatie. Este o luna favorabila in plan financiar. Se intrevad provocari la locul de munca legate de comunicare, negocieri sau interviuri. Se pare ca lucrul in echipa este mult mai benefic in astfel de situatii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Taur

In plan sentimental, Miniluna face adevarate minuni pentru cele nascute in zodia Taur. Este sporita senzualitatea si puterea de seductie. Munca si responsabilitatile sunt o constanta a lunii. Inca nu le sunt recunoscute meritele, dar totul se va rezolva intr-un viitor nu foarte indepartat.

Gemeni

Miniluna le-ar putea cauza ceva probleme Gemenilor carora li se mai pun bete in roate. isi gasesc, insa, puterea de a trece peste asta si de a rezolva toate problemele.

Le este recomandat sa nu se grabeasca pe plan financiar pentru ca exista riscul de a pierde. Din punct de vedere fizic, nativele din Gemeni se bucura de o forma de exceptie. Le este recomandat, totusi, sa se fereasca de excese si tensiuni pentru a nu avea probleme care sa le strice vara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si