Rac

Luna iunie este pentru Raci una plina de initiativa si actiune in plan profesional. Le este activat spiritul intreprinzator si ambitia si reusesc sa isi indeplineasca obiectivele. Aparent au foarte multa energie, dar s-ar putea sa fie vorba doar despre dinamism si agitatie decat o stare fizica buna.

Leu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Viata sentimentala a nativelor din Leu ar putea sa fie presarata cu ceva contradictii. Au senzatia ca nu sunt intelese de partener si au tendinta sa ridice stacheta cam sus. in profesie si in afaceri, este de preferat ca cele din zodia Leu sa se concentreze pe lucruri sigure, asupra carora sa detina controlul.

Fecioara

In luna iunie vestile sunt bune pentru Fecioare. Acestea au parte de succes, prestigiu si evidentiere iar acest lucru pare sa domine pe parcursul intregii veri. Moralul este si el la cote inalte dar, cu toate acestea, nu trebuie neglijata sanatatea. Se recomanda atentia la deplasari si la manevrarea obiectelor care ar putea fi periculoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si