Capricorn

In ciuda unor mici piedici sau intarzieri, luna iunie este eficienta si productiva pentru cele nascute in Capricorn. Este o perioada favorabila etalarii talentelor si pasiunilor profesionale. Din punct de vedere al sanatatii se impune atentie, un regim de viata sanatos, dar si o vizita la medic.

Varsator

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pentru cele nascute in Varsator este de asteptat sa primeasca o rasplata generoasa a eforturilor depuse. Luna iunie este favorabila pentru actiunile de promovare si pentru preocuparile creativ-artistice. Sunt pline de energie si se bucura de rezistenta fizica.

Pesti

Nativele din Pesti au chef de distractie si de activitati casnice, decat de munca. Perioada este buna pentru a pune tara la cale si a face planuri sau proiecte. Financiar, exista o oarecare presiune, iar risipa si riscul trebuie reduse cat de mult posibil.

Sursa: Divahair.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si