Balanta

Balantele au o perioada buna din toate punctele de vedere. Pe plan profesional se pot astepta la victorii importante iar ambitia le determina sa lupte cu indarjire pentru ceea ce isi doresc si pentru a-si atinge obiectivele. Este o perioada in care se poate acumula stres si care le poate determina pe native sa faca excese.

Scorpion

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Norocul in dragoste este promis nativelor din Scorpion luna aceasta. Au multa afectiune de daruit si, prin aceasta, vor primi foarte multa afectiune. Pot trece prin unele framantari interioare si au tendinta de a despica firul in patru si de a cauta raspunsuri la probleme complicate.

Sagetator

Cele nascute in zodia Sagetator pot trece printr-o perioada de stres si neliniste interioara accentuata. Pe de alta parte, este momentul potrivit pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Pe plan profesional, succesul depinde mai mult ca oricand de lucrul in echipa si de felul in care interactioneaza cu cei din jur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si