Berbec
Cand se simte incoltit devine agresiv. Asa ca atunci cand il acuzi de ceva si chiar este vinovat, se va apara cu inversunare, ridicand tonul si jurandu-se ca e nevinovat. Atunci cand chiar este nevinovat la rade de acuzatiile tale si nu le va lua in serios.

Taur
De obicei puternic si sigur pe el, Taurul va deveni genul mofturos si nesigur cand ascunde un secret.

De exemplu, atunci cand da semne de gelozie inseamna ca se simte chiar el vinovat de infidelitate. In general, cand incepe sa fie nesigur pe el, inseamna ca sunt anumite probleme de discutat.

Gemeni
In general este ca o carte deschisa. Nu ascunde nimic partenerei si nu e deloc zgarcit cu informatiile despre porpria persoana. Cand incepe sa te acuze ca il controlezi sau ca esti prea bagacioasa, inseamna ca are ceva de ascuns.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rac
Racul adora sa-si petreaca timpul liber alaturi de partenera si sa faca totul impreuna cu ea. Daca dintr-o data devin distant si incepe sa-si petreaca timpul cu prietenii sau singur, inseamna ca ceva nu merge bine in relatie sau ca minte.

Leu
Leul creaza diversiuni atunci cand vrea sa isi ascunda greselile. Daca incepe dintr-o data sa caute cearta, sa faca reprosuri sau pare cam nervos, inseamna ca incearca sa-ti distraga atentia de la lucruri mai grave.


 

Fecioara
Barbatul din aceasta zodie este cald si sensibil in discutiile cu iubita lui. Cand pierde aceasta caldura inseamna ca se straduieste sa ascunda ceva. In general, indiferenta fata de partenera ar trebui sa fie un semnal de alarma.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si