Close sidebar
Close sidebar

Cum s-au aparat romanii de canicula. Unii se imbraca sumar, altii se acopera din cap pana in picioare

Fiecare se apără cum poate de arşiţă. Unii se plimbă doar în slip pe bulevardele capitalei, alţii se îmbracă de parcă le-ar fi chiar răcoare. Urmăriţi imaginile senzaţionale şi decideţi dumneavoastră pe cine a bătut mai mult soarele.. în cap.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

"La Herastrau. E, frate, e pe strada, sa se vada.

"E cald, bre? E cald, ba, sigur ca da!"


In plin cod galben a inceput infruntarea greilor, in canciula!

In primele imagini il aveti de domnul care nu numai ca a pierdut in fata caldurii, dar si-a pierdut si hainele, pe drum. Nu stim daca a plecat asa de-acasa sau daca  l-au dat afara de la strand.
Cert e ca a fost filmat plimbandu-se pe un bulevard din capitala in... slipi. Slapii si i-a pastrat. Si nu e de mirare, la cat frige asflatul.

Ehe, s-au dus vremurile cand cei batrani si reumatici se infofoleau de teama curentului. La polul opus, o avem pe o tanara din Timisoara.

"Cum faceti fata caniculei? Foarte greu! Nu va e cald? Vad ca aveti si jeaca.
Da, tocmai voiam sa ma..."


Credeti-ne pe cuvant! Nu am filmat intr-o zi de toamna tarzie, ci in toiul caniculei. Pe-o caldura de pana si camila ar fi stat cu limba scoasa, domnisoara a iesit pe strada de parca ar da piept cu viscolul.

" Va ganditi sa mai dati jos ceva? Stiti cum e, mai bine sa ai ce da, decat sa n-ai ce sa pui."


Daca nu sunteti din Timisoara si nu stiti cat de cald a fost, aruncati-va privirea la acesti tineri. Asuda de-ai putea sa juri ca acum au iesit din sala de forta. In realitate... abia veneau de-acasa.


"Am iesit un pic la soare si la umbra sa ma si bronzez si un pic sa stau si la racoare, ca e prea cald in casa.
"


Nu degeaba ne avertizeaza specialistii ca nu e bine sa ne bata soarele-n cap! Asa ca, feriti-va cat puteti, mai ales ca vara abia a inceput.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI