Cel mai bine este să alegi materiale 100% naturale, care sunt respirabile și elimină bine umezeală, și asta nu doar când este cald. Bumbacul îndeplinește acest lucru. Este perfect în toate anotimpurile. Singurul dezavantaj este călcarea, care uneori poate fi dificilă cu bumbacul. Dar acest lucru se rezolva elegant cu țesătura creponată, care este tot din bumbac, dar datorită faptului că este puțin încrețită, nu necesită călcare. 

Mai trebuie să iei în considerare și greutatea în grame pe metru pătrat.

Cu cât materialul este țesut mai dens și mai strâns, cu atât gramajul este mai mare, ca la haine. Un tricou ușor este adesea aproape transparent, în timp ce un tricou cu greutate mare va fi rigid și mai gros. Cu toate acestea, o greutate mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate superioară. Trebuie să te uiți și la originea materialelor, la calitatea cusăturii și a prinderii. Lenjerii de calitate foarte bună vei găsi la calaexclusive.ro. Magazinul oferă produse de top, realizate din bumbac. Lenjeriile de pat sunt disponibile atât pentru paturi de adulți, cât și pentru copii și bebeluși. Vei descoperi la Calaexclsuive.ro o varietate de culori și modele care te va surprinde plăcut. Aceste lenejerii nu sunt monotone și nici de origine îndoielnică. Sunt lenjerii de pat confecționate la noi în țară, de magazinul online Calaexclusive.ro. În plus, magazinul are un scop nobil, acela de a dona o parte din profit unui ONG, Asociația Împreună pentru Achim. 

Vei vedea cum o lenjerie de la Calaexclusive devine mai moale și mai plăcută la atingere cu timpul. În plus, răcorește vara și încălzește iarnă, așa că nu este doar un produs sezonier. Lenjeriile de la acest magazin sunt bune chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă.

O lenjerie de bumbac de calitate este netedă este la atingere. O opțiune mai bună pentru lenjerie netedă este satinul de bumbac, care este la fel de moale, țesut din fibre lungi, dar respirabil.

Ai grijă doar, de multe ori satinul este făcut și cu poliester și asta înseamnă să folosești fibre artificiale.

Când așezi lenjeriile de pat, acestea ar trebui să se întindă perfect. Multe persoane preferă, de exemplu, cearșafurile de pat care au elastic pe laterale și se întind ușor pe saltea. Pentru iarnă le poți folosi ușor pe cele de flanel, iar vara alege unele mai subțiri și mai ușoare. Cu siguranță recomandăm cearșafurile cu elastic nu numai când avem copii mici. Astfel, dacă aceștia se sucesc în pat, cearșaful nu se va strânge sub ei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cât despre plicurile de plapumă și pilotă, există mai multe opțiuni și ar trebui să le alegi pe cele care au o închidere care să nu facă pilota să iasă în afară. Iată câteva tipuri de închidere!

Nasturi: Dacă alegi un plic de plapumă cu nasturi, vei avea un produs classic, destul de ușor de manevrat.

Zip: Este o metodă rapidă de a securiza pilota în plic, preferată de foarte multe persoane.

Singurul dezavantaj este că, atunci când fermoarul se rupe, este nevoie de mult mai multă muncă pentru a-l înlocui decât, de exemplu, când vorbim de capse sau nasturi. De asemenea, asigură-te întotdeauna că fermoarul este făcut să se prindă spre interior, altfel te poate zgâria.

Cearșafuri buzunar: Pe scurt, o plapumă este inclusă într-un fel de buzunar. Pilota poate fi scoasă cu ușurință ceea ce poate însemna atât un avantaj cât și un dezavantaj.

Cum alegem dimensiunea? În funcție de mărimea patului. Întotdeauna alege o lenjerie de pat puțin mai mare, dar nu foarte mare. Nu poți alege o lenjerie de pat de o persoană pentru un pat dublu și viceversa. În plus, pentru copii sunt necesare alte dimensiuni față de lenjeriile pentru adulți. La Calaexclusive.ro sunt disponibile lenjerii pentru toate dimensiunile de pat.

Cum să ai grijă de lenjeria de pat?

Schimbă pilotele, pernele și cearșafurile cam odată la 14 zile. Întotdeauna spală cearșafurile cu partea exterioară în interior și ai grijă să închizi plicul pentru pilota, astfel încât să nu înglobeze totul într-o singură minge mare, iar restul pieselor de lenjerie să nu se spele. Când eticheta îți permite să speli la 60 de grade, poți face asta cu încredere. Lenjeriile pentru copii ar trebui spălate la temperaturi și mai mari. Folosește doar cantitatea necesară de detergent și nu adăga balsam, despre care se spune că reduce absorbția.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Când este vara și ai posibilitatea de a usca lenjeriile la aer, fă asta. Soarele va distruge toți microbii. Totuși, s-ar putea să estompeze și culorile în timp. În rest, le poți usca la o temperatură mai scăzută în uscător, ceea ce le face drăguțe și pufoase. Nu umple prea mult uscătorul și scoate cearșafurile imediat după uscare, altfel sunt foarte greu de călcat. Pentru călcat, recomandăm să stropiți puțin rufele cu apă pentru a călca mai bine. Asta dacă nu ai aparat de călcat cu abur. Acesta este un ajutor cu adevărat grozav.

Dorești ca lenjeria de pat să miroase bine nu vrei să folosești balsam? Poți obține un miros plăcut cu parfumuri naturale făcute din uleiuri esențiale naturale. Poți alege arome relaxante, așa cum este lavanda, care te va ajută să ai un somn liniștit.

Cu aceste sfaturi și lenjeriile de la Calaexclusive.ro, drumul spre un somn liniștit este unul sigur și confortabil. Alege o lenjerie din bumbac, de calitate pentru odihnă ta și a familiei tale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si