Personalitatea fiecărui om ar trebui încurajată, atâta timp cât aduce ceva pozitiv în viața lui, dar și a celor din jurul lui. Cum spuneam, hainele sunt cel mai bun mod de a vorbi, fără cuvinte, despre noi, iar modalitățile de a le personaliza sunt foarte multe.

Cel mai simplu mod de a face ceva unic

Moda personalizării nu este ceva nou. De secole oamenii au adăugat veșmintelor lor lucruri care să le facă unice.

Pe vremuri, nobilii purtau semne distinctive, blazoane sau broșe, care îi distingeau față de ceilalți. Am văzut asta și la sportivi, care au costume specifice, în culorile țării sau ale echipei pentru care joacă. Dacă dorești să-ți personalizezi ceva simplu, poți începe cu un tricou. Cu siguranță porți tricouri, iar dacă decizi să le dai personalitate, poți alege un serviciu care să le facă unice. Cala Exclusive are un website ce îți oferă această opțiune. Dacă dorești să imprimi pe tricoul tău sau pe un altul ceva anume, precum o fotografie, un mesaj, un logo, soluția o găsești la acest magazin. Au două tipuri de imprimari. Cea de vinil îți oferă imprimare pentru mesaje sau siluete. În schimb, DTF, care este cealaltă posibilitate, te poate ajuta cu orice tip de imprimeu pe care ti-l dorești. Cala Exclusive face acest lucru de ani de zile, cu succes, mulțumindu-și clienții care au recomandat la rândul lor și altor persoane acest magazin.
Dacă nu ai un tricou la îndemână, îl poți alege direct de la ei, având culori foarte multe, modele sau texturi din care poți să alegi.

Personalizarea DIY

Hainele vechi pot să prindă viață dacă tu ai puțină imaginație. O bluză, o fustă sau un tricou pot deveni unice, deosebite prin simple trucuri. De la magazinele de mercerie poți să cumperi mărgele, dantelă, panglici prin care să-ți exprimi creativitatea.

De exemplu, un tricou simplu poate deveni o piesă de podium dacă îi adaugi pe un umăr o panglică din satin, în mijlocul căreia coși mărgele sau pietricele colorate. O bluză poate căpăta un guler de dantelă, transformând-o într-o piesă vestimentară pe care o vei purta cu succes chiar și la evenimente pretențioase. Dacă ai o fustă cloș, la partea de betelie poți să coși din mărgele un brâu colorat, strălucitor, care să ofere o declarație statement. Cu doar câteva accesorii, ai ocazia de a-ți transforma radical întreaga ta garderobă.

Ac, ață, foarfeca

Femeile se pricep adesea la croitorie, iar dacă și tu ești una dintre ele, atunci ar trebui să te apuci de treabă. Vezi ce haine din garderoba ta au nevoie de o modificare. Fusta aia lungă poate fi scurtată mai mult pentru a-i schimba radical imaginea. Acea bluza ar arăta mult mai frumos fără mâneci. Ai o pereche de pantaloni care îți plac, dar partea de jos este uzată…îi poți transformă cu ușurință într-o pereche de pantaloni scurți. Pe internet poți să găsești o mulțime de idei despre cum să transformi cu o foarfecă, ac, ață o haina în cel mai creativ mod. Aceasta este, de altfel, o practică din ce în ce mai întâlnită, încurajând consumul responsabil de resurse, fiind o măsură de a lupta contra fast fashion.

De asemenea, poți crea din mai multe piese una singură, totul cu îndemânare, imaginație, dar și răbdare.

Accesoriile potrivite

Pentru cei care nu doresc să apeleze la niciuna din metodele de mai sus, există varianta accesorizarii. O haină simplă, cu accesoriile potrivite, poate face minuni. Femeile sunt cele care au cele mai multe opțiuni în acest sens. Pot să găsească broșe sau coliere ce vor înveseli imediat ținuta. De exemplu, pentru hainele foarte simple, un colier statement va schimba total outfit-ul. Dacă trebuie să mergi la un cocktail, iar rochia neagră de la birou este tot ce ai, atunci o broșă fantezie te va scoate din impas. Eșarfele sunt alte accesorii care îți pot împrospăta look-ul. Pentru hainele simple, uni, alege întotdeauna o eșarfă colorată. Soluții sunt, important fiind doar că tu să fii deschisă să încerci cât mai multe opțiuni. Să nu uităm de pălării care îți vor da un aer șic, dacă le alegi cu grijă.

De ce să mai alegi imprimarea personalizată

Revenim la imprimarea de la Cala Exclusive, pentru că este una din metodele noastre preferate de personalizare. Acest magazin te poate scoate din încurcătură în multe situații. În afară de personalizarea propriilor tricouri, te poate ajuta în situația în care trebuie să faci un cadou, dar nu vrei să oferi ceva banal. Poți crea cu ajutorul lor un tricou care să aibă imprimat un mesaj sau o imagine ce înseamnă ceva anume pentru sărbătorit. Sunt atâtea amintiri emoționante ce pot lega doi oameni, iar imprimarea uneia pe un tricou înseamnă mai mult decât un simplu dar. Este un mod inedit de a spune cuiva că îți pasă. Dar nu ne oprim aici. Mai poți imprima tricouri dacă ai nevoie să promovezi ceva. Cea mai bună reclamă este cea pe care o vede cât mai multă lume. Un tricou personalizat cu numele sau logo-ul firmei sau a lucrului pe care îl promovezi va fi purtat, iar ulterior va fi văzut de oamenii pe lângă care trece purtătorul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si