Ia-ti agenda si stiloul si pune-te pe organizat cea mai tare si mai antrenanta petrecere pe care, cu siguranta, tu si prietenele tale o veti pomeni mult timp de acum incolo!

Fa o lista de invitati

Desigur, singura limitare pe care o poti impune aici este spatiul de care dispui. Pui la bataie doar sufrageria sau dormitorul, sau te gandesti sa extinzi petrecerea in toate incaperile casei? Sunt cateva intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a plasa o invitatie.

Dupa ce ai trasat primele directii, poti incepe prin a insira in agenda toate persoanele pe care vrei sa le inviti.

Trimite invitatiile

Daca iti doresti sa ai parte de o petrecere clasica, atunci poti cumpara cateva carduri dragute, sau poti confectiona chiar tu invitatille pe care le vei oferi prietenelor tale. Nu uita sa mentionezi in textul invitatiei: data petrecerii, ora inceperii (si ora incheierii, daca nu doresti sa prelungesti petrecerea pana dimineata), adresa corecta, data si numarul de telefon pentru confirmarea participarii, precum si tematica petrecerii. In plus, daca prietenele tale vor sa se implice in organizare, poti sa adaugi si o lista de lucruri pe care le pot aduce fiecare: perne, pijamale de noapte, snacks-uri sau bauturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Planuieste cateva activitati

Alege cateva jocuri amuzante pe care le puteti juca in grup, fie board-games sau clasicul „Adevar sau provocare”. Nu uita sa pui la rece o sticla (sau mai multe) de sampanie, pe care sa o savurati impreuna, in timp ce povestiti fiecare ce ati mai facut. Petrecerile in pijama sunt un prilej bun de a va pune la curent cu ce se mai intampla prin vietile voastre, in timp ce va relaxati, asa ca destupati sampania si lasati chit-chat-ul sa curga.

Pregateste cateva mici cadouri sau atentii

Pentru ca amintirea petrecerii sa ramana vie in amintirea tuturor, pregateste din timp cateva mici surprize utile pentru invitatii tai. Poti alege o varietate de lucruri, de la sapunuri naturale, masti de fata, pijamale de bumbac adorabile, sosetute pufoase sau papucei de casa. Cu siguranta, prietenele tale se vor bucura si vor aprecia din plin tot ce ai facut pentru ele.

Asa ca, daca ai nevoie de o seara in care sa te deconectezi de la grijile de zi cu zi si sa petreci timp de calitate cu cele mai bune prietene, nu mai sta pe ganduri. O petrecere in pijamale este o ocazie ideala pentru a te reconecta cu gasca si de a avea parte de cateva ore bune de rasfat si relaxare. Enjoy!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si