Lista de invitați

În primul rând, unii factori se influențează reciproc. În primul rând, de fapt, ar trebui să pregătiți o primă schiță a listei de invitați. Numărul de oaspeți – tineri și bătrâni – va depinde nu doar de motive emoționale și de etichetă, ci și, concret, de spațiul pe care îl vor avea la dispoziție pentru a se deplasa liber în grădină. Va trebui așadar să vă forțați să vă imaginați grădina după ce masa, foișorul, scaunele au fost amenajate și, prin urmare, cât spațiu va rămâne disponibil.

Daca gradina este destul de mare, te poti distra cu invitatii, echipamente si decoratiuni.

Cum să echipați grădina pentru o petrecere în aer liber

Pentru o petrecere în grădină cu copii ai nevoie mai întâi de cel puțin o masă pe care să așezi mâncarea și băuturile. Dacă plănuiți să organizați și jocuri sau alte activități pe care să le jucați în timp ce stați, veți avea nevoie de două mese. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie este cu adevarat mare, poti aseza pe ici pe colo perne de pardoseala pentru a amenaja mini zone de relaxare atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Undă verde, deci, pentru baloane, festonuri și diverse decorațiuni de petrecere. Dacă îți place bricolajul, poți face decorațiuni cu propriile mâini, urmând unul dintre numeroasele tutoriale disponibile gratuit pe internet.

Un lucru la care va trebui să acordați o atenție deosebită este securitatea. Cu câteva zile înainte de petrecere, nu uitați să inspectați cu atenție grădina, pentru a elimina obiectele (de exemplu crengile) ascuțite sau altfel periculoase pentru invitați. O altă sugestie este să evitați plasarea decorațiunilor inflamabile (inclusiv cele din hârtie, prin urmare) în imediata apropiere a grătarului sau a altor surse de căldură de mare intensitate.

Da la lumânările parfumate, dar întotdeauna la o distanță sigură atât de copii, cât și de animale de companie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bufetul pentru o petrecere în grădină cu copii

Să trecem la bufet, unul dintre cele mai importante elemente ale fiecărei petreceri. După cum am menționat deja, nu poți fi niciodată prea atent cu copiii. Așadar, dacă petrecerea va avea loc într-o zi destul de caldă, elimină din lista alimentelor de servit orice se poate strica cu ușurință la soare, precum maioneza, smântâna și untul proaspăt. Mai mult, verificați din timp dacă cineva dintre oaspeți are nevoi speciale legate de intoleranțe (gluten, lactoză, etc.) sau regimuri alimentare speciale (vegane sau vegetariene).

Un amestec de dulce și sărat, mai general, va fi capabil să mulțumească pe toată lumea. Pe masa de petrecere, așadar, vor alterna tarte și plăcinte sărate, brioșe și pizza. Și mai ușor este un bufet în stil american, cu cupcakes, clătite, floricele, chipsuri (clasice sau în varianta mai sănătoasă, pe bază de legume). Dacă grătarul va fi folosit cu această ocazie, încă o dată va trebui să fiți atenți copiilor: nu trebuie să se apropie niciodată de grătar în timpul gătitului.

Jocuri și atracții pentru o petrecere în grădină cu copii

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Trăim în era rețelelor de socializare, un element de care trebuie să ținem cont atunci când pregătim grădina pentru petrecere. De exemplu, ai putea crea un perete social (sau selfie). Poate fi un mini perete (adică un panou pe care îl poți închiria sau l-ai creat pentru ocazie) sau un colț mobilat și decorat pentru a acționa ca fundal ideal pentru selfie-uri și videoclipuri, pentru a posta apoi pe Instagram sau TikTok. Daca spatiul din gradina o permite, poti opta si pentru un tobogan gonflabil sau pentru animale gonflabile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si