VIDEO- Cum se fac mititeii perfecți? Sfaturi de la bucătarul Cristian Molnar
Un bucătar cu experiență din nordul țării ne dezvăluie trucurile sale, pentru ca mititeii să iasă suculenți și gustoși pentru masa de 1 Mai.
Am venit acasă la sătmăreanul Cristian Molnar, care are o experiență de peste 20 de ani în bucătărie. Ne-a așteptat cu grătarul încins pentru a ne arăta, concret, cum să facem micii astfel încât carnea să iasă suculentă.
Citește și: VIDEO- Cât costă carnea de miel la producători
Cristian Molnar, bucătar: ”Atunci când lasă un strat fin de cenușă grătarul e încins.”
Așadar, așezăm micii pe grătarul fierbinte și ne pregătim să-i întoarcem de pe o parte pe alta. Între timp, Cristian ne povestește despre pasiunea de a fi bucătar.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Cristian Molnar, bucătar: ”Totul a început în 2022, în Italia, de la spălatul vaselor și încet încet, în ani, am ajuns să fiu bucătar.”
Cum facem ca micii să nu se lipească?
Cristian Molnar, bucătar: ”Trebuie să fim atenți să nu ia foc, mi-am pregătit apa în caz că grăsimea se scurge pe cărbuni, să nu ia foc. Dacă avem grătar cu capac îl închidem, la mine nu e nevoie, nu o să ia foc. Când au făcut crustă peste tot sunt gata. I-am făcut suculenți.”
Rezultatul e un fel de repetiție pentru weekend-ul acesta, când cei mai mulți români vor consuma mici și bere. Desigur, mititeii se servesc întotdeauna cu muștar.