Close sidebar
Close sidebar

Cum se fura de la pompele din Romania cand angajatul benzinariei se ofera sa il ajute pe sofer

Un bucurestean indignat a povestit cum a fost furat de angajatul unei benzinarii din Capitala. Barbatul le recomanda soferilor sa fie atenti la cei care se ofera sa ii ajute sa-si faca plinul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Iesisem la ora 22 de la munca si in drum spre casa am oprit la benzinarie. Am bagat benzina si stergeam geamurile. La doua pompe mai incolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani.

O acosteaza “baiatul de la pompa”, ea ii zice cat sa bage si se duce la casierie, in magazin. “Baiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de langa pompa, il umple, il baga la loc in tomberon si continua sa-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a platit suma si a plecat. P-asta chiar n-o stiam!”, a scris motociclistul indignat, citat de publicatia AutoBild.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Martorul a mai adaugat ca aceasta intamplare i-a servit ca lectie. “De atunci nu bag decat cu manuta mea benzina sau daca nu scap de “Baiatul de la pompa”, stau langa el pana termina de bagat. Cine stie cate bidoane am umplut fara sa stiu.”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI