Close sidebar
Close sidebar

Cum se prepara corect mujdeiul de usturoi. Greseala pe care ai facut-o in tot acest timp

Academicianul, doctorul in farmacie si fitoterapeutul Ovidiu Bojor, a dezvaluit reteta de mujdei de usturoi care poate fi cosumat de oricine, chiar si de cei care sufera de gastrita.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai mult decat atat, mujdeiul preparat dupa aceasta reteta este recomandat de trei ori pe saptamana pentru combaterea si tratarea parazitozelor intestinale, sustine renumitul farmacist.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Mujdeiul trebuie preparat astfel: peste cateii de la o capatana de usturoi, se pune o lingurita de sare grunjoasa si o lingurita de miere de albine, apoi se freaca bine in piua de lemn sau mojar de ceramica, pana se obtine o pasta. Se pune o lingura de ulei si se freaca pana se obtine o pasta. La final se adauga 1-2 linguri de otet de mere si se amesteca bine, potrivit bzi.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI