Plățile în rate fără dobândă* prin carduri de cumpărăruti te ajută să-ți gestionezi mai bine bugetul. Îți prezentăm în continuare cum să utilizezi aceste mijloace inteligente de plată, ca să faci economii de fiecare dată când cheltuiești bani. 

Citește și: 4 lucruri interesante despre avioanele F-16 trimise de SUA în Ucraina

Ce beneficii ai când cumperi produse și servicii în rate cu dobândă zero* 

Plățile în rate reprezintă o opțiune convenabilă și flexibilă pentru a gestiona mai bine bugetul personal. Poți să împați cheltuielile în rate, oferind mai multă flexibilitate bugetului. Când vrei să achiziționezi un produs sau serviciu costisitor, reușești acest lucru fără să epuizezi bugetul familiei. Investițiile importante pentru casă, mobilier, vacanțe sunt mai aproape și mai ușor de gestionat, fără stresul banilor și fără grija datoriilor. Astfel, beneficiezi de bunurile sau serviciile dorite și totodată menții stabilitatea financiară pe termen lung. 

Cu plățile în rate, cheltuielile sunt împărțite în mod egal, ceea ce ajută la o mai bună planificare a bugetului. Eviți situațiile în care trebuie să plătești sume mari de bani într-un timp scurt, ceea ce poate duce la dezechilibre financiare. Prin plata în rate fără dobândă*, reușești să păstrezi intactă suma de rezervă, destinată situațiilor de urgență. Oferi astfel familiei tale tot ce are nevoie, fără să te scufunzi în datorii sau să tai de pe lista de cumpărături anumite produse mai scumpe. 

  

Ce avantaje suplimentare ai când folosești carduri de cumpărături în rate fără dobândă* 

Pe lângă împărțirea în rate a plăților, când utilizezi cardul de cumpărături CardAvantaj te bucuri de extra beneficii importante. Primești bonus pentru orice tip de tranzacție efectuată în țară sau în străinătate, atât la tranzacțiile comerciale, cât și retragerile de numerar de la ATM-uri. Beneficiezi de taxă zero la emitere, activare simplă și rapidă- iată argumentele ca să devii posesor de CardAvantaj.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ai posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, prin tehnologia Contactless. În plus, ai acces la ultimele tranzacții efectuate și shopping online, prin aplicația de mobile banking monet, card virtual, Google Pay, Apple Pay ce îți oferă un grad înalt de siguranță. Beneficiezi de campanii diverse ale partenerilor din rețeaua de magazine CardAvantaj, ca să achiziționezi produse și servicii diverse. Orice ai nevoie,  vezi aici campaniile active CardAvantaj  și bucură-te de calitate la prețuri convenabile și de plata în rate fără dobândă*, ca să-ți cheltuiești banii inteligent și să-ți gestionezi mai bine bugetul. 

Citește și: Curs valutar BNR azi, 24 august 2023.Noile cotații pentru euro și dolar. La ce nivel au ajuns?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si