În prima săptămână a lunii august 2022 se vor înregistra temperaturi cu mult peste media normală admisă pentru această perioadă. 

Citeste si: Trupul unui turist dispărut în Munții Retezat a fost găsit cu ajutorul unei drone

Întreaga țară va fi din nou cuprinsă de un val de caniculă. Vestul țării va fi cel mai afectat de temperaturile mari care se vor înregistra.

Citeste si: Vremea extremă își face de cap în România. Caniculă și furtuni în Capitală

Ploile vor fi sporadice sau vor lipsi cu desăvârșire. ANM anunță că vom avea parte de un regim pluviometric deficitar în vestul și nord-vestul țării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prognoza meteo săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022

În cea de-a doua săptămână a lunii august 2022 nu se vor înregistra temperaturi la fel de mari, media fiind apropiată de cea normală pentru această perioadă a anului. Ploile vor începe să apară în est și în sud-est, urmând ca vestul și nord-vestul să sufere din cauza cantităților deficitare de precipitații.

Un nou val de căldură în luna august

Prognoza meteo săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022

Vremea va începe să se încălzească din nou în cea de-a doua jumătate a lunii august. În săptămâna 15-22.08.2022, temperaturile vor fi cu mult peste media normală a acestei perioade, din acest motiv există posibilitatea să apară mai multe coduri galbene sau portocalii în unele regiuni ale țării.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Citeste si: Fulgerele au ucis 20 de oameni în doar 24 de ore

Prognoza meteo săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022

În săptămâna  22-29 august  mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în sud, centru, est și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, precizează Administrația Națională de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si