Cum va fi vremea de Paște? Creștin ortodocșii sărbătoresc Paștele ortodox pe data de 16 aprilie 2023. Aceștia sunt curioși ce temperaturi se vor înregistra. Iată prognoza meteo pentru Paște 2023!

Cum va fi vremea de Paște?

Cum va fi vremea de Paște? Anunțul meteorologilor! Ce temperaturi se vor înregistra?

Cum va fi vremea de Paște? Anunțul meteorologilor! Ce temperaturi se vor înregistra?

Duminică, 16 aprilie 2023, ortodocșii prăznuiesc Paștele Ortodox. Cu această ocazie a sărbătorilor pascale, românii plănuiesc mini-vacanțe. Indiferent de planuri, este important să știți ce temperaturi se vor înregistra.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de vânt puternic și ploi în țară. Această avertizare este valabilă de miercuri, ora 12:00, până vineri, ora 02:00.

Citește și: VIDEO- Vremea a luat-o razna în lume! În SUA, zăpada e la tot pasul, iar în Argentina temperaturile au ajuns și la 38 de grade Celsius

Duminică, în Capitală, vor fi înregistrate 17 grade Celsius. Sunt anunțate precipitații, însă vremea va fi una caldă.

De asemenea, luni, 17 aprilie și marți, 18 aprilie, vremea va fi senină. Temperatura va fi de primăvară, înregistrându-se 20 de grade. Este o ocazie bună pentru o excursie la munte sau mare, pentru a vă bucura de zile senine.

Vremea în orașele mari ale țării

Cum va fi vremea de Paște? Anunțul meteorologilor! Ce temperaturi se vor înregistra?

Cum va fi vremea de Paște? Anunțul meteorologilor! Ce temperaturi se vor înregistra?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De Paște, în Brașov, pe data de 16 aprilie, se vor înregistra 15 grade.

Luni, 17 aprilie, vor fi înregistrate 16 grade, cerul fiind în mare parte noros.

În Timișoara, pe data de 16 aprilie, se vor înregistra 20 de grade. Pe alocuri își vor face simțită prezența câteva picături de ploaie. Pe data de 17 și 18 aprilie, se va înregistra aceeași temperatură. În perioada 20-22 aprilie, vremea se va încălzi, temperatura crescând până la 21 de grade Celsius.

La mare, românii trebuie să știe faptul că temperatura medie va fi de 14 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra precipitații. Luni, 17 aprilie și marți, 18 aprilie, temperatura va fi de 16 grade. Vremea va fi una senină.

În Iași, pe data de 16 aprilie, vor fi înregistrate 16 grade Celsius. Soarele își va face simțită prezența, dar pe alocuri vor fi prezenți și câțiva nori. Luni, 17 aprilie, vor fi câteva averse, temperatura având o valoare de 19 grade Celsius. Marți, 18 aprilie, vor fi înregistrate tot 19 grade Celsius. 

Citește și: UPDATE: ANM a emis un Cod galben de intensificări ale vântului și un Cod portocaliu valabil pentru zonele montane

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si