Începând de astăzi, vremea se răcește treptat în mai multe zone din țară, iar weekendul vine cu ploi și vreme rece de toamnă autentică.

Citește și: VIDEO Cel mai feroce uragan din istoria Floridei este pe cale să lovească țărmul! Oamenii sunt terifiați: „Toți specialiștii sunt speriați”

Potrivit ANM, începând de vineri, 11 octombrie, vor fi înregistrate averse şi descărcări electrice începând din vestul și nordul țării.

În unele județe, cantitățile de apă vor depăşi 10 l/mp. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, având ușoare intensificări în județele în care se vor semnala ploi slabe.

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Meteorologii spun că vor fi perioade cu ploi deficitare în următoarele patru săptămâni, în timp ce temperaturile se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Săptămâna 14- 21 octombrie
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 21- 28 octombrie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 28 octombrie- 4 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 4- 11 noiembrie
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

[Sursa foto: Pexels.com]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si