Sa mai spuna vreo doamna ca meseria de "sot" e  floare la ureche! Numai cand privesti aceste imagini, parca te ia oboseala! Insa domnii cu nevestele in spate se intrec in viteza si flexibilitate la "Campionatul de carat neveste". Cursa nebuna din Anglia nu este deloc simpla! In timp ce consoartele stau bine mersi in carca domnilor, sotii trebuie sa treaca de mai multe obstacole care le apar in cale.

Cum ar fi....niste baloti de baie.

In timp ce doamnele se lupta doar cu grija de a nu ajunge la sol, domnii trec prin grea incercare! Cum ar fi sa se faca de ras in fata tuturor si sa nu-si arate abilitatile de...barbat! Cei mai chinuiti sunt barbatii cu greutate! Cum este acest viteaz ramas in urma.  De teama sa nu o piarda pe drum, partenera s-a prins de talia lui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dar nu este singurul in aceasta situatie. Cel mai intarziat cuplu....abia acum ajunge!

Cursa continua cu....al doilea obstacol! Dar dupa cat au alergat cu sotiile in spate, parca galetile cu apa aruncate pe ei au fost...binevenite.

Lupta a fost apriga pana la final. Cursa a fost castigata de acesti doi tineri, un pic mai sprinteni.

Concluzia? Este foarte posibil ca de acum inainte domnii sa-si supravegheze cu atentie consoartele la capitolul alimentatie.

Mai ales cei care au avut multe kilograme de carat in spate.

Dar pana la anul, doamnele au timp sa mai slabeasca, iar domnii se pot antrena mai intens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si