Close sidebar
Close sidebar

Curtea in care locuieste cei mai puternic copil din Romania, plina de sange! Imaginile cu Micul Hercule care au socat o lume intreaga!

”Micul Hercule” nu inceteaza sa socheze la fiecare aparitie! Baietelul in varsta de 13 ani a fost fotografiat in curtea casei, plina de sange, imaginile dandu-se fiori reci celor care au privit imaginile.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Micul Hercule” a petrecut weekendul alaturi de parinti si familie! Tatal celui mai puternic copil din Romania nu a pierdut ocazia pentru o noua ”sedinta foto” agresiva care sa-i aiba protagonisti pe Giuliano si pe fratele lui.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”Micul Hercule” a fost fotografiat langa o vaca proaspat taiata. Tatal lui Giuliano l-a filmat pe acesta si pe fratele lui in diferite ipostaze alaturi de animalul mort, in diferite etape ale pregatirii acestuia pana la devenirea unei fripturi, pe care cei doi baieti au devorat-o cu pofta.

Sursa: cancan.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI