Potrivit Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel de-al doilea cutremur s-a produs joi în județul Prahova, la ora 6.38, și a avut o magnitudine de 2,1 grade pe Scara Richter. S-a produs la adâncimea de 11 kilometri, în apropierea orașelor Câmpina (10 km), Băicoi (13 km), Slănic (16 km), Breaza de Jos (16 km) și Plopeni(19 km).

Citeste si: Alexandra și Luiza au fost ucise și incendiate în aceeași zi?

Citeste si: Nou bilanţ al exploziei de la baza militară din Arhanghelsk: cinci morţi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Accident teribil în Vâlcea! Trei persoane au murit

Cu doar trei ore înainte, un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut în România.

„Dacă avem în vedere că ultimele cutremure de peste 4 grade au fost în iunie, deci a fost o activitate mai scăzută în ultimul timp, iar acum a urmat acest cutremur de 4,4, care este un seism moderat şi, care apare destul de frecvent, o dată pe lună, deci, nu este neobişnuit.

În mod normal, nu prea se resimt aceste cutremure, a fost la limita la care se poate simţi, este posibil să se se fi simţit în partea din Câmpia Română”, a declarat Mirecea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si