Close sidebar
Close sidebar

Cutremur în România! Unde s-a produs şi ce magnitudine a avut

Cutremur în România! Un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade s-a produs în judeţul Vrancea. Cutremurul s-a produs marţi, la ora 17.31, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 119 kilometri.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs în apropierea oraşelor: Odobeşti (27km), Panciu (36km), Râmnicu Sărat (39km), Focşani (39km) şi Mărăşeşti (47km).

Cele mai puternice cutremure înregistrate în acest an, cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter, s-au produs în 25 aprilie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, respectiv în 14 martie în judeţul Vrancea.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Gheorghe Mărmureanu spune că este optimist când vine vorba despre marele cutremur.

„Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 – 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a mai spus Gheorghe Mărmureanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI