Close sidebar
Close sidebar

Cutremur urias cu magnitudinea 6,4! Cel putin 10 victime au murit in urma seismului extrem de violent

Cel putin 10 victime au murit in urma seismului violent care a lovit cel mai puternic zona turistica Lombok din Bali.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un cutremur cu magnitudine 6,4 s-a produs duminica in Indonezia, in apropiere de Bali, provocand moartea a cel putin zece persoane, transmite BBC.

Cutremurul s-a produs cu putn timp inaintea orei locale 7:00 si a afectat in principal insula turistica Lombok situata la aproximativ 40 de kilometri de Bali.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Mai multe cladiri au fost afectate, iar la spital au ajuns numeroase persoane ranite, conform oficialilor locali, care au postat si câteva imagini in urma dezastrului natural.

"Oamenii s-au adunat pe strazi si in zone deschise pentru a se proteja in cazul prabusirii cladirilor", a scris pe Twitter Sutopo Purwo Nugroho, purtator de cuvânt al agentiei pentru situatii de urgenta.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI