Luni, presa din România a devenit mai săracă! Jurnalistă Elena Cristian, cunoscută, în special publicului braşovean, de la radio şi apoi de la Ştirile Mix TV, a încetat din viaţă!

“Elena a fost primul om care m-a invătat să condensez informaţia. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie. Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat.

Prea devreme…”, a gost mesajul scris de George Buhnici, unul dintre apropiaţii regretatei ziariste, pe pagină lui de Facebook.
   
Apropiaţii susţin că Elena Cristian avea mari probleme de sănătate incă de la începutul acestui an! Ei au dezvăluit că ea suferea de o maladie nenorocită care i-ar fi adus sfârşitul mult prea repede. “Avea o boală incurabilă, nimic nu o mai putea ajuta”, au spus prietenii ziaristei decedate. (dezvaluiri cutremuratoare despre jurnalista moarta de la Brasov)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În mod cu totul surprinzător, ca o ironie a sorţii, Elena a murit în doar câteva luni de la depistarea bolii în condiţiile în care, prin emisiunile sale, de-a lungul timpului, ea încerca să facă tot posibilul să salveze oamenii de cancer. “A făcut minuni cu demersurile sale. Mulţi au învins maladia şi au trăit fericiţi! Ea insă nu a reuşit să meargă mai departe ”, a povestit un coleg!

Onela Pescaru, o altă voce a Braşovului, prietenă de suflet, a descris-o însă perfect pe Elena Cristian!  “A fost odată ca niciodată Elena Cristian, o fata frumoasă şi o inimă pe măsură. O voce minunată şi un condei care a lăsat urme adânci în presa braşoveană! Cele mai importante documentare ale vremii şi cele mai importante producţii îi poartă sufletul în imagini, mintea în conţinut şi numele pe generice. Din aceeaşi generaţie magică a anului ’93, cu Ioana Andronic şi Gruia Gosman, nici Elena nu a vrut  îmbătrânească. Se  ascundea de obicei în spate, prea cuminte, prea modestă, prea rusinată parcă de strălucire. Adusese cu ea, când a venit la facultate, din satul din Brăila în care îşi lăsase părintii şi copilăria, tot ce are poporul ăsta mai bun: har, bun simţ cu carul şi inimă bună. Boală a pus-o la pămant în câteva luni. Şi a plecat, lăsand în urmă un băietel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde şi ochi la fel de frumosi”, a scris Onelia Pascaru, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei jurnaliste. 

Elena Cristian a murit! Ce a rămas însă pe măsuţă ei de lucru! Lumea a fost sensibilizata!

Ieri, aceeaşi Onelia Pascaru a mai scris un mesaj pentru Elena, cu puţin timp înainte de înmormântare, de data aceasta insa s-a adresat si oamenilor care au iubit-o şi admirat-o pe ziaristă.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

“Ne despărtim, în câteva ore, de Elena Cristian. E greu şi doare. Şi pentru că trupul Elenei ia calea altui oraş, pe drumul ales de familie, şi pentru că atâţia oameni ne-au spus că vor să-şi unească durerea şi dorul, ne strângem, cu suflet şi lumânare, în lacrimă şi floare, acolo unde a rămas pentru întotdeauna o parte din sufletul ei mare şi frumos: la Radio Braşov şi MIX TV. 

Toţi cei care au iubit-o şi au preţuit-o pe Elena sunt invitaţi să ni se alăture, dacă nu fizic, măcar în gând şi rugăciune! Vom strânge rânduri şi gânduri: pentru Elena, cea care pleacă, dar mai ales pentru micul Andru. Care rămane…”, a transmis Onelia, în timp ce colegii de la ştiri au făcut un filmuleţ în memoria jurnalistei, în care au arătat, printre alte şi locul în care ea îşi desfăşura muncă. “Masuta Elenei este azi goală şi tristă! Altădată roiam în jur ca albinele! Acum, am pus acolo doaro coroana de trandafiri albi”, au spus cei care i-au fost aproape intotdeauna.
 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si