Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! Fiica lui Marius Teicu a compus o poezie inainte sa moara de leucemie: “Eu scriu in sangele ce-mi curge-n vene, scriu pentru fiecare celula ce se teme”

Patricia Radulescu, fiica lui Marius Teicu, a decedat la doar 41 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In ultimii doi ani, Patricia s-a luptat cu o forma rara de leucemie care a rapus-o, pana la urma, pe fata celebrului compozitor Marius Teicu. O prietena a Patriciei a postat un mesaj emotionat, urmat de o poezie scrisa chiar de Patricia. “Mi-e dor de tine... De ochii tai, de zambetul, de rasul tau zgomotos, de chipul tau, de zilele si noptile lungi de Vama, de povestile si intamplarile noastre. Sunt povesti de povestit... Vei fi parte din ele si mai departe... esti cu noi si noi cu tine, asa cum ai scris”, a postat amica Patriciei.( vezi cum arata mormantul fiicei lui Marius Teicu).

Poezia se numeste “Eu scriu in mine”, iar in versuri se regasesc cuvintele “sange” si “celule”, alese deloc intamplator, in contextul leucemiei care a devastat-o pe Patricia.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

“Eu scriu în mine în fiecare moment/Un rand mai şters, unul mai strident/Îmi scriu în minte gânduri şi păreri/Cuvintele, acolo în cap,intern/Se înghesuie şi se astern/Îmi scriu în inima in fiecare moment/Tatuez sufletul cu fiecare sentiment/Eu scriu în sângele ce-mi curge-n vene/Scriu pentru fiecare celula ce se teme/Îmi scriu în ochi chipul celor iubiţi/Sa-i port mereu,chiar dacă ei sunt grabiti/Îmi scriu pe buze vorbe de dragoste/Îmi scriu pe piele o întreagă poveste/Eu scriu în mine în fiecare moment/Îmi scriu un fluviu

inrosit de soare/Îmi scriu lumina călăuzitoare/Îmi scriu ce pot şi ce nu pot/Eu scriu în mine tot.”, a scris fiica lui Marius Teicu.

 

 

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI