Close sidebar
Close sidebar

Dacian Ciolos: "Banii din coruptie vor merge la educatie si sanatate"

Premierul Dacian Ciolos a facut astazi un anunt care ii bucura pe romani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El spune ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate care se ocupa in momentul de fata cu recuperarea prejudiciilor din infractiuni, va functiona la capacitate maxima.

Ciolos a declarat ca banii care urmeaza sa fie recuperati, cei peste jumatate de miliard de euro, vor ajunge in bugetul de stat si de acolo vor fi redirectionati catre sectoarele prioritare precum sanatatea si educatia.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

"Actul de justitie nu este dus la bun sfarsit pana cand aceste bunuri nu sunt recuperate. Avem mult de lucrat in acest domeniu. Rapoartele Ministerului Public arata sume si valori importante indisponibilizate, bunuri ce trebuiesc aduse la bugetul de stat.

Am decis ca fondurile, resursele pe care le recuperam prin aceasta agentie, sa mearga inspre educatie, sanatate, proiecte sociale. Vrem sa dam o tinta clara acestor fonduri", a precizat Dacian Ciolos.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI