Close sidebar
Close sidebar

Dacian Ciolos ii raspunde lui Liviu Dragnea: "Bugetul tarii nu este un sac fara fund si nu poate fi administrat haiduceste"

Declaratiile facute de Liviu Dragnea la un post de televiziune din Romania conform carora guvernarea PSD a gasit o mostenire grea din partea tehnocratilor au reusit sa supere multi oameni.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosti minisatrii din guvernarea Ciolos au reactionat pe net, dar cel mai vehement a fost chiar premierul Dacian Ciolos care a vorbit despre o incercare nereusita a lui Liviu Dragnea a-si minti alegatorii.

"Domnul Dragnea incepe sa se confrunte cu cifrele si cu realitatile economiei romanesti. Eu de cateva luni spun ca nu sunt bani pentru toate aceste promisiuni, dar nu m-a ascultat nimeni. Acum ei nu stiu pe unde sa mai scoata camasa ca sa acopere financiar toate promisiunile din campaniile electorale. Domnul Liviu Dragnea face o scamatorie si anunta ca ar fi gasit, citez, "o gaura de zece miliarde in buget". Pentru orice om cu minime cunostinte economice, o astfel de "gaura" ar fi presupus fie venituri mai mici, fie cheltuieli mai mari decat cele prognozate si, oricum, ar fi trebuit sa se regaseasca in deficitul bugetar- ceea ce nu este cazul.
Aceasta "gaura" nu exista. Bugetul tarii nu este un sac fara fund si nici nu poate fi administrat haiduceste, domnule Liviu Dragnea. Promisiunile dumneavoastra populiste vor fi aplicate pe spatele celor care muncesc cinstit si platesc taxe, ne veti indatora tara si viitorul. Chiar asa, de ce nu ati spus in campanie ca veti creste taxele pentru o parte dintre angajati si ati facut acest lucru in a doua sedinta de Guvern"
, a scris Dacian Ciolos pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI