Dana Roba a trecut printr-o perioadă neagră a vieții ei, atunci când a fost bătută cu bestialitate de soțul ei și lovită cu un ciocan. Make-up artistul a suferit răni grave și a fost transportată la spital, iar medicii erau rezervați cu privire la starea ei de sănătate.  

Dana Roba a făcut față unor intervenții chirurgicale și proceduri de reabilitare și a primit tratament medical.  

„Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat. Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana Roba pe InstaStory. 

În urma loviturilor, mai multe părți ale corpului au avut de suferit.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cumnatul Danei Roba susține că aceasta l-ar fi lovit prima cu o jucărie de lemn pe Daniel Balaciu. Ce spune despre situația financiară a bărbatului

Fostul soț al Danei Roba avea discernământ atunci când a desfigurat-o în somn. Daniel Balaciu: „A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

Daniel Balaciu spune că ar fi vrut să se apere atunci când s-au încins spiritele în casă.

Așadar, i-a aplicat vedetei 8 lovituri de topor în cap. Se pare că bărbatul avea discernământ atunci când și-a mutilat soția. Ce a spus în apărarea sa. Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice pentru a aflat dacă avea sau nu discernământ la momentul la care și-a mutilat fără milă soția cu un ciocan. 

Vedeta și fetițele sale încă trăiesc o adevărată dramă și în curând va fi supusă unei noi intervenții.

„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot.  El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet.

Citește și:  Drama prin care trec fetițele Danei Roba. Micuțele au văzut absolut tot ce a pățit mama lor! „Frica se va extinde”

I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si