Dana Roba a fost externată din spital și a revenit în apartamentul său din Timișoara, acolo unde a locuit împreună cu bărbatul care a fost la doar un pas de a o omorî. 

Dana Roba s-a întors acasă însoțită de o asistentă care îi va fi alături în următoarea perioadă deoarece încă nu se poate descurca singură.

Dana Roba va fi supravegheată în permanență

Dana Roba a supraviețuit miraculos bătăii sălbatice pe care a primit-o de la soțul ei. Vedeta nu și-a revenit complet și încă nu se poate ocupa de fetițe.

Citește și: Cum a reușit Dana Roba să supraviețuiască? Minunea care a ținut-o în viață: „Este posibil și nu este prima dată”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetițele sale locuiesc în prezent la bunicii din partea tatălui încă din ziua în care make-up artista a fost agresată cu bestialitate de bărbat.

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete.

Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete. Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”,

a declarat Lidia Roba pentru  Cancan.ro.

Citește și: „Niciun medic nu mi-a garantat viața”. Dana Roba, primul interviu după ce soțul a băgat-o în spital! Ce i-a spus bărbatul în ziua în care aproape și-a pierdut viața?

Sora Danei Roba a mai menționat că ea și rudele ei s-au ocupat de curățenia generală în casa vedetei. Cunoscuții femeii au cumpărat inclusiv o saltea nouă și au curățat tot sângele din apartament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si