Close sidebar
Close sidebar

Dăncilă: ”Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut”

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, de marţi, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut, precizând că Guvernul a reuşit în urma a numeroase contestaţii să pregătească acest proiect pentru a se asigura că monumentul va fi reabilitat.

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

”După zeci de ani de aşteptare, mâine, unul dintre simbolurile României, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut. Guvernul nostru a reuşit în ciuda multor contestaţii, să pregătească în detaliu proiectul astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea i-a cerut vicepremierului Daniel Suciu să meargă la Constanţa pentru a se asigura că acest contract pentru reabilitarea Cazinoului va fi semnat.

Citeste si: Vine iarna! Meteorologii anunţă răcirea accentuată a vremii în următoarele zile

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Accident teribil în Ungaria. O familie de români și-a pierdut viața

“În această noapte, la ora 12:00 expiră şi ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare. Domnule vicepremier Suciu, aţi arătat cum trebuie să acţioneze un ministru implicat. Vă rog ca mâine să fiţi la Constanţa şi să vă asiguraţi că acest contract va fi semnat”, a mai transmis Viorica Dăncilă.

Cazinoul a trecut în urmă cu patru ani de la municipalitate la Compania Naţională de Investiţii pentru a fi restaurat, iar de atunci mai multe licitaţii organizate pentru reabilitatea monumentului au fost contestate şi anulate. Cazinoul din Constanţa a intrat anul trecut pe lista celor mai periclitate şapte situri din Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI