David Popovici s-a alăturat campaniei #SperanțaNuMoareDeCancer și a donat medalia de campion mondial. Trofeul donat copiilor diagnosticați cu cancer este cel câștigat la Campionatele Mondialele de la Budapesta, la proba de 200 m liber masculin, performanță cu care sportivul a făcut istorie.

Citește și: Alertă la magazinul lui Lionel Messi! Sportivul a primit un mesaj de amenințare

”Am ales să dones o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine”

„Am ales să donez o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine, către cei care au mai mare nevoie de ea, pentru ca speranța să meargă mai departe. Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății. Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari. Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, a declarat David Popovici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medalia lui David Popovici a fost topită și va fi transformată în 12 fundițe de aur, un simbol al luptei împotriva cancerului la copii, și vor fi oferite copiilor care se luptă cu această boală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si