De asemenea, in functie de tipul de balsam pe care il folosesti, exista anumite metode de folosire, care pot face diferenta dintre un par uscat si lipsit de viata si unul stralucitor si moale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ca sa beneficiezi cat mai mult de balsamul tau de par, iti vom impartasi patru sfaturi pe care ar trebui sa le iei in considerare, atunci cand folosesti acest tip de produs.

4 sfaturi pentru folosirea corecta a balsamului de par

Pentru multe persoane, balsamul de par tinde sa aiba o reputatie proasta, deoarece, produsul le face podoaba capilara sa para mai grea, mai uleioasa si lipsita de stralucire. Toate aceste probleme, insa, apar doar daca folosesti incorect balsamul sau folosesti un tip care nu este conceput pentru firul tau de par. Pentru a evita aceste probleme, tine cont de urmatoarele sfaturi:

Alege balsamul corect pentru parul tau

Oricat de perfecta ar fi rutina de folosire a balsamului, parul nu va arata asa cum ar trebui daca nu ai produsul adecvat pentru parul tau.

Asa cum am mentionat, de cele mai multe ori, produsele de ingrijire nu sunt universale, ele fiind concepute special pentru fiecare tip de par, piele, ten etc. Balsamul de par nu este o exceptie, el avand diferite formule astfel incat sa fie util pentru fiecare tip de par si scalp. De la par drept la ondulat, degradat, uscat, vopsit si multe altele, exista balsamuri specifice pentru orice categorie, astfel incat o sa iti fie greu va fi imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.

Respecta instructiunile, perioada si timpul de aplicare

In functie de tipul de balsam pe care il folosesti, metoda de utilizare poate varia. De aceea, citeste cu atentie instructiunile si respecta fiecare recomandare pentru a obtine toate beneficiile oferite. Daca, balsamul traditional se aplica dupa spalare si este indepartat dupa o perioada de timp, cel fara clatire e usor diferit. Acesta va fi aplicat dupa ce parul a fost sters si va fi lasat pe tot parcursul zilei. Aditional, anumite balsamuri pot fi tinute chiar si 10 minute sau mai mult in par, acestea fiind destinate unei podoabe capilare vopsite, decolorate si stilizate des, pentru ca vindeca si repara.

Nu pune balsam in zona scalpului

Pentru a nu avea ca rezultat dupa spalare un par greu si uleios, evita folosirea balsamului in zona scalpului. Scalpul produce ulei in mod natural, asa ca radacinile parului nu au nevoie de balsam. Foloseste, in schimb, balsamul pentru varfuri, iar, pentru parul lung, axeaza-te doar pe partea de la varful firului pana in dreptul urechilor. 

Foloseste balsamul, in mod regulat

La fel ca si dieta si exercitiile fizice, rezultatele vor aparea doar daca folosesti balsamul in mod regulat, asta insemnand utilizarea acestuia la fiecare spalare sau in functie de instructiunile oferite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si