In timpul vietii, Ileana Ciuculete a avut o relatie extraordinara cu ziaristii! Regretata cantareata a fost prezenta la nenumarate emisiuni, iar oamenii din media au apreciat-o pentru talentul ei extraordinar, dar si pentru spontaneitatea si capacitatea de a se adapta la orice gen de show! Era indragita de presa, poate, mai mult decat oricare alta colega de breasla a generatie sale.

Citeste si: De ce nu a fost depusa la capela Ileana Ciuculete? Sicriul se afla in mijlocul bisericii pe care cantareata o frecventa, iar preotii isi tin in continuare slujbele aici!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tocmai de aceea, la inmormantarea de sambata, sotul artistei nu a pus piedici jurnalistilor la biserica! Din contra, surse de la lacasul sfant sustin ca, la un moment dat, deranjat ca oamenii de la intrare nu ii lasau pe cameramani sa fimeze, Cornel Gales a reactionat imediat. “A tipat sa fie lasati toti ziaristii in incinta, indiferent de la ce televiziune proveneau. A spus clar, pe un ton nervos, ca asa i-ar fi placut Ilenei, sa fie in lumina reflectoarele, asa cum a trait intotdeauna”, au dezvaluit apropiatii barbatului.

Atitudinea transanta a lui Cornel a surprins pe toata lumea, in conditiile in care membrii familiei si, in special baietii cantaretei, nu au vrut sa se faca atata tevatura pe marginea inmormantarii Ilenei Ciuculete si, implicit, pe durerea lor. Totusi, nimeni nu a putut trece peste cuvantul lui Gales si, pana la urma, intreaga presa a avut acces la biserica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si