În luna decembrie anului trecut, un caz șocant a cutremurat întreaga țară. O femeie din Bragadiru și-a otrăvit ginerele și nepotul cu mercur. 

Autoritățile au luat o decizie șocantă în cazul acesteia. Femeia are un ordin de restricție, iar polițiștii o vor controla săptămânal. 

În urma anchetei, autoritățile nu au putut descoperi de unde bătrâna a făcut rost de mercur, o substanță interzisă, extrem de periculoasă.

Nu se poate apropia de familia sa

Bătrâna care a încercat șă își omoare ginerele și nepotul cu mercur a primit un ordin de restricție. Femeia nu se va mai putea apropia la mai puțin de 500 metri de membrii familiei, timp de trei luni, potrivit unui ordin de restricție eliberat de Magistrații de la Judecătoria Cornetu. O altă decizie a autorităților este verificarea acesteia, săptămânal, potrivit antena3.ro.

Autoritățile continuă ancheta. La acest moment, nu se cunosc detalii referitoare la sursa bătrânei de a procura mercur. Mercurul este cunoscut pentru toxicitate, fiind o substanță interzisă.

Pe numele bătrânei a fost deschis un dosar penal. Aceasta punea în mâncarea ginerelui și a nepotului mercur, cu intenția de a-i ucide.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Nepotul bătrânei în vârstă de 18 ani a declarat că bunica sa îi amenința cu moartea atât pe el, cât și pe tatăl său.

„Sunt terorizat! Ce să zic! M-a otrăvit bunică-mea! Ideea e că stătea cu noi, era mama mamei. Cine se gândea că o să mă omoare pe mine cu mercur? Mi-a fost rău. Am avut tot felul de simptome. Sunt terorizat! Nu știu cum să îmi revin”, declara nepotul femeii.

Citește și: Noi cercetări în cazul familiei care ar fi fost otrăvită cu mercur de soacră. Ce riscă femeia dacă se dovedeşte că a avut discernământ la momentul faptei

ambulanta mercur maini batrana

O femeie și-a otrăvit familia cu mercur

[Sursa foto: Arhiva Știrile Kanal D]

„Nu știm cum să ne reparăm fizic, sănătos. Nu știm cu ce! Nu știm dacă azi sau mâine vom mai fi în viață”, declara ginerele acesteia.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Jacob Lee revine în România! Artistul australian va face show la București și Cluj-Napoca în noiembrie- radioimpuls.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Bătrâna în vârstă de 83 de ani este acuzată și de ritualuri satanice și de vrăjitorie. 

„Am găsit poza mea, poza lui tata, arși într-o cutie cu lacăt. Am găsit licori, icoane cu Buddha, seringi, toate religiile combinate”, a mărturisit nepotul acesteia.

În acest moment, membrii familiei otrăviți cu mercur se află sub tratament. Ancheta este în desfășurare. Dacă autoritățile stabilesc că bătrâna avea discernământ, când și-a otrăvit rudele, riscă să ajungă la închisoare sub acuzații de tentativă la omor și deținere de substanțe periculoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si