Teribilele evenimente la care a fost supusă Defne își lasă amprenta definitiv în sufletul tinerei iar familia și Halil îi sunt alături, încercând să-i atenueze suferința frumoasei fete. Kenan este în stare de șoc atunci când află gestul extrem făcut de fiul său, iar lumea pare că se sfârșește pentru încercatul tată.

Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

Citește și: VIDEO- Colțul de rai al Monicăi Tatoiu. Are o lume plină de viețuitoare și plante. Cum arată paradisul Monicăi Tatoiu

Alpay află despre tragicele evenimentele petrecute, în care a fost implicată și fiica sa, și îi este alături bunului său prieten. Dar când Kenan o va acuza pe Defne de tragedia petrecută cu Adnan, reacția lui Alpay nu se va lasa așteptată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Chiar și Melek va fi impresionată de modul în care Alpay va gestiona situația atât de delicată în care cele două familii sunt implicate.

Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

În familia Karadag evenimentele neașteptate continuă să se succeadă cu repeziziune. Mahmut, aflat în culmea fericirii că urmează să devină tată, va afla, dintr-o pură întâmplare, că fratele său, Mithat, urmează a se căsători.

Incertitudinile și prejudecățile își fac loc în familia Karadag, atunci când Mithat dorește a-și uni destinul cu Seyran, femeia pe care o iubește.

Citește și: VIDEO- Spectacolul cailor putere pe străzile Timișoarei. Câștigătorul a fost un român, în vârstă de 29 de ani

Ce decizie va lua Kenan, atunci când află că și-a pierdut fiul din <vina> lui Defne, și cum va gestiona Alpay întreaga situație, mai ales că persoanele cele mai importante din viața sa sunt implicate în situația dramatică petrecută, veți putea afla chiar în această

seară, într-un nou episod din serialul “Melek”, de la ora 20:00, numai la Kanal D.  

Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

Citește și: VIDEO- Cu brazi și palmieri, dar cu deficit în buget. Medgidia, investiții de milioane de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si