Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dupa un timp autoritatile londoneze au decis ca fetita de 8 ani si baietelul de numai 5 anisori pe care ii aveau impreuna sa nu mai stea cu ei. “E adevarat, in ultima perioada, ne certam mai des. Pana la urma, autoritatile mi-au luat copiii, iar in decembrie 2014, dupa ce am pierdut procesul, i-am vazut pentru ultima oara. Merg la biserica, ma rog la bunul Dumnezeu. Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva tocmai mie. Eu lupt pentu copii”, a declarant tatal disperat, pentru Stirile Kanal D.

Lovitura cea mai mare a primit-o cand judecatorii din Anglia au decis ca micutii sa fie dati spre adoptie.

Eu am venit aici, la CEDO, la Strasbourg, cum merge un om la manastire, sa se faca calugar, pentru un scop precis. Eu am venit aici, pentru copiii mei. Sunt aici, pentru ca stiu ca fiecare zi, departe de copiii mei este o suferinta enorma pentru ei.

Pe 26 mai, este ziua baiatului meu, care implineste 5 ani. Asta ma va face sa merg, imi da putere si speranta, credinta ca totul va fi bine”, a declarant Florin Barbu in exclusivitate pentru Stirile Kanal D.

De 6 zile, Florin a ales cea mai grea forma de protest, greva foamei, in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, in speranta in care cineva il va auzi.
Se filmeaza, dupa care posteaza totul pe pagina sa de socializare.

“Sper ca autoritatile romane sa intervina”, a mai spus tatal disperat. Pana acum barbatul sustine ca nimeni nu l-a ajutat, doar romanii din Strasbourg i-au fost alaturi. Spera la o implicare la fel ca in cazul famililor Bodnariu sau Radulescu. Spera ca cineva sa il vada si sa-i auda strigatul de disperare.

Jurnalistii de la Stirile Kanal D au incercat sa afle si pozitia Ambasadei Romaniei, din Londra, ca sa vada daca exista implicare si daca se mai poate face ceva in cazul tatalui disperat. Pana acum, insa, nu au primit niciun raspuns.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si