La finalul lunii trecute, Deea și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul printr-un mesaj comun, pe rețelele sociale. Totul s-a întâmplat la 18 ani de la momentul în care și-au jurat dragoste eternă. Anunțul celor doi i-au șocat pe urmăritori.

Cei doi și-au împărțit copiii, iar acum, Deea Maxer vine cu un nou mesaj pe rețelele sociale.

Citește și: Deea Maxer a luat o decizie neașteptată după despărțirea de Dinu. Este vorba despre părinții ei

Deea Maxer, declarație de dragoste în mediul online

Bruneta publică mesaje diverse pe rețelele sociale, unde este foarte activă. Ea se motivează singură să meargă mai departe și să se refacă după eșecul căsătoriei cu Dinu Maxer.

Ultima sa postare este una inedită. Este un mesaj de dragoste, care vine la scurt timp de divorțul celor doi. Urmăritorii săi se gândesc că, cel mai probabil, Deea Maxer se iubește cu o nouă persoană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Vedeta este vizibil îndrăgostită și se simte iubită și apreciată. Ea a omis să spună cine este destinatarul mesajului de dragoste.

Citește și: Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț! Imaginea postată pe rețelele sociale i-a emoționat pe fani

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că ar fi îndrăgostită și că se simte deja iubită și apreciată, fără a spune cui îi este dedicat mesajul.

„Mi-ai pus foc în vene /De iubire și-apreciere",

a scris Deea Maxer pe rețelele sociale.

Acesta nu este nici pe departe primul mesaj pe care Deea Maxer îl publică de când a rămas singură. Vedeta a mai afirmat că este încrezătoare în viitor.

Citește și: Mama Deei este cu patru ani mai mare decât Dinu Maxer. Ce părere avea femeia despre căsnicia lor

„Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine. Am succes, sunt în pace, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, este citatul distribuit de Deea Maxer  în mediul online.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si