Deea Maxer își sprijină iubitul în tot ce face, ba chiar îl ajută în afaceri. Artista nu se ferește să împărtășească momentele petrecute alături de iubitul său și cu fanii.

Artista îl sprijină pe iubitul său în tot ce face

Bruneta a postat pe pagina ei de Instagram un video în care iubitul său prezintă o mașină de lux pe care urmează să o vândă.

Citește și: Dinu Maxer a vorbit despre despărțirea de Ada. Cei doi au decis că nu sunt compatibili 100%

Deea pare că nu regretă deloc divorțul de Dinu Maxer, postând fotografii și mesaje ce fac referire la noua ei relație.

Dinu Maxer a vorbit despre despărțirea de Ada. Cei doi au decis că nu sunt compatibili 100%

La scurt timp de la divorțul de Deea, Dinu Maxer a fost surprins în compania unei tinere brunete, urmând ca acesta să confirme relația care se afla abia la început. Însă cei doi și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, așa că au pus punct relației.

Citește și: Probleme în paradis: Dinu Maxer și noua iubită s-ar fi despărțit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dinu Maxer a confirmat faptul că el și Ada s-au despărțit, iar relația lor s-ar fi încheiat în urmă cu o săptămână.

Fostul soț al Deei susținea că nu vrea să-și expună relația până nu vor fi siguri de ea, iar în cele din urmă au ajuns la concluzia că nu sunt 100% potriviți unul pentru celălalt.

Citește și: Dinu Maxer, surprins în compania unei domnișoare misterioase. Cum a reacționat fosta soție

"Am spus clar de la început! Este o relație la început, eu nu am vrut această vâlvă. A fost o întâmplare, am fost la o petrecere a unei prietene într-un club, în timpul săptămânii, am crezut că e ceva privat, nu am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucurile.", a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi au locuit împreună pentru două zile

Se pare că cei doi și-au dat seama că nu sunt compatibili în momentul în care au locuit împreună pentru două zile, de Paște.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! „Am zis să aflați prima oară de la noi”

"Eu am spus că relația este la început, ceea ce înseamnă că ajungi să te cunoști. Testul suprem e să te muți împreună cu persoana respectivă. În momentul în care te muți împreună vezi anumite chestii care nu-ți plac la tine, nu-ți plac la ea.

De Paște, copiii au fost la Deea și noi am stat împreună. Lucurile au evoluat, ne-am dat seama... compatibilitatea nu este 100%.(...) Ne-am cam retras amândoi, a fost o chestie reciprocă.", a mai spus Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si