Deea și Dinu Maxer au încheiat o relațiede 18 ani. Cei doi au divorțat la notar și mai apoi au făcut anunțul despărțirii public, în mediul online.

Cuplul și-a împărțit copiii: fetița a rămas la Deea, iar băiatul la Dinu.

Citește și: Deea Maxer- acuzată că se iubește cu un medic estetician. Ar fi renunțat la căsnicie pentru un alt bărbat

Deea și Dinu Maxer, părinți de nota 10

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit, dar asta nu-i împiedică din a fi niște părinți de nota 10 și devotați pentru copiii lor. Cei doi au decis să aibă tutelă comună și ca Deea să locuiască la aceeași scară, același bloc.

Ea și-a cumpărat un alt apartament la etajul 5, unde acum locuiește cu fetița ei. Dinu Maxer locuiește 3 etaje mai jos cu băiețelul. Cei doi copii s-au reunit seara trecută la locința mamei lor. Deea Maxer a imortalizat momentul inedit, în timp ce cei doi copii se jucau pe covor. 

Citește și: Ce se ascunde în spatele divorțului dintre Dinu și Deea Maxer?! Abia acum s-a aflat adevăratul motiv

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Fotografia cu cei doi copii jucându-se a stârnit emoțiile și admirația fanilor, care au apreciat mult comportamentul celor doi părinți.

„Iubiții mei”, a scris Deaa Maxer pe fotografia postată pe Instagram în care apăreau cei doi copiii ai ei întins îmbrățișați pe covor în living.

Citește și: Mama Deei este cu patru ani mai mare decât Dinu Maxer. Ce părere avea femeia despre căsnicia lor

Anunțul făcut de Deea și Dinu Maxer care a șocat pe toată lumea

În urmă cu patru zile, Deea și Dinu Maxer anunțau că au divorțat.

„Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer !

Citește și: Dani Mocanu, probleme de sănătate. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri.

Citește și: Radu a fost avertizat de către Andreea Mantea: ”O faci pe victima”

Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, au scris cei doi foști soți în mediul online.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si