Demet Ozdemir, actrița de origine bulgara, s-a născut într-o familie absolut normala si are o sora si un frate. Viata lor nu a fost una lipsita de probleme.

Demet Ozdemir a recunoscut publicației Hurriyet că faima a fost cea care i-a distrus familia, părinții separându-se când fetele familiei au dorit să își depășească condiția și să își încerce norocul în Istanbul. Prima care s-a urcat în tren pentru o carieră în industria divertismentului a fost sora mai mare a actriței, la acel moment în vârstă de 19 ani.

Citeste si: Drumul spre celebritate al actriței Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”, a fost plin de suferință

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Sora mea a participat în public la emisiunea "Roata Norocului", unde a fost remarcată și, la scurt timp după aceea, ea a primit o ofertă pentru a juca în clipul „İsyankar” al lui Mustafa Sandal. Tatăl meu nu știa ce se întâmplase și când s-a întors seara acasă ne întrebam dacă a aflat. Cu toții, și eu și sora mea și fratele meu, inclusiv mama, tremuram de frică.

Am trăit cu frică aceea timp de o lună. Noi ne-am pus toate speranțele în acel clip pentru a ieși din orașul în care trăiam. Singura noastră șansă a fost sora mea, și ne gândeam că, dacă ar putea ajunge la Istanbul să câștige bani, noi am fi salvați. Aveam cuțitul la os. Ne-am făcut curaj și am vorbit cu tata, nu ne-a ascultat, dar am decis să plecăm oricum.
Faima ne-a distrus familia!”
, a povestit actrița publicației sus-menționate.

Demet Ozdemir avea atunci 11 ani. Viața din acel moment avea să fie grea, însă nu are regrete. Familia i s-a destrămat, mama a decis să rămână alături de cele două fiice ale sale, în timp ce fratele actriței a decis să plece în Germania la o bunică.

Au fost și vremuri frumoase și dificile pentru noi toți. Când părinții mei au divorțat, bărbatul casei a devenit sora mea. Deși nu putea câștiga mulți bani, m-a  ținut în școală. (…) Îmi doream să devin avocat. Cu tata nu m-am văzut ani de zile, s-a recăsătorit imediat ce s-a despărțit de mama, dar am făcut pace recent. Nu am crezut niciodată că ne urăște, a fost prea încăpățânat ”, a povestit Demet pentru renumita publicație turcă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe Demet Ozdemir   o putem urmări în rolul principal feminin Zeynep, în serialul  “Prizoniera destinului”,  difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si