Situația dramatică pe care Serhat și Zümrüt o trăiesc, de când Deniz a intervenit în viața lor, îl determină pe moștenitorul familiei Demirkan să ia măsuri pentru a divorța. Disperată că planurile îi sunt date peste cap, Deniz nu are de gând să renunțe ușor și încearcă să formeze o “alianță” cu Azimet.

seriale kanal d miercuri

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D

Denizi trece la atac în cel mai nou episod din serialul „Promisiunea”

Abbas plătește un preț mare pentru ceea ce i-a făcut lui Zümrüt, însă furia acumulată îl va face și mai periculos. Acum cel mai mare vis al lui Abbas este să se răzbune pe Serhat și Zümrüt.

Citește și: Sîla, un ”înger” pentru Kuzey. Zeynep este decisă să nu își ierte mama

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zümrüt pornește în căutarea tatălui său, iar când Serhat află ce se întâmplă, nu va ezita să sară în ajutorul femeii pe care o iubește.

Citește și: Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”: "Șanse sunt cu acești copii!"

Dacă va reuși Abbas să-și recapete libertatea, care este modalitatea în care Deniz va atacă familia Demirkan și ce mare pericolul îi așteaptă pe Serhat și Zümrüt, puteți află în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea” difuzat numai la Kanal D. 

seriale kanal d

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D

serialul promisiunea

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si