Close sidebar
Close sidebar

Deputatii au avizat solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva Elenei Udrea

Deputaţii din Comisia juridică au avizat, luni, solicitarea DNA de începere a urmăririi penale împotriva Elenei Udrea în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Avizul a fost acordat cu 14 voturi "pentru", 2 "împotrivă" şi 3 abţineri, informeaza News.ro.

După vot, Elena Udrea a spus că acest dosareste unul "de campanie electorală", fabricat pentru a acoperi scandalul Ghiţă- Pnta- Kovesi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să dea marţi votul final în cazul Elenei Udrea.

DNA a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală a fostului ministru al Turismului Elena Udrea, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, în care ar fi suspectată şi de două infracţiuni de instigare la luare de mită, pentru care se impune extinderea urmăririi penale în cauza în care deja este cercetată pentru cinci fapte de spălare de bani.

În acelaşi dosar, în luna septembrie, procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de mai multe persoane, printre care Elena Udrea, pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de spălare de bani, Gheorghe Nastasia, la data faptei secretarul general al Ministerului Turismului, şi Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, pentru luare de mită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI