Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judeţeană (IPJ) Maramureş, oamenii legii au fost sesizați sâmbătă, 1 octombrie 2022, la ora 11:08, prin apel la numărul unic de urgență 112, în legătură cu faptul că în lacul de la balastieră a fost descoperit un cadavru.

Citeste si: VIDEO- Incredibil! Un bărbat a fost lovit de ambulanță chiar pe linia de tramvai în București: "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?"

Ajunşi de urgență la locul indicat, oamenii legii maramureșeni au identificat trupul neînsuflețit, mai exact, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani din Sarasău.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

În urma examinării exterioare a trupului neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judeţeană (IPJ) Maramureş. 

Cadavrul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde, în urma necropsiei, va fi stabilită cauza decesului.

Citeste si: Incredibil! Ce reacție a avut un român care munceşte în Kenya, după ce a venit în România şi s-a spălat la lighean

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliţiştii au deschis un dosar în cadrul căruia fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Un tânăr din Maramureș, împușcat pe stradă după scene de gelozie. Agresorul, întors din Anglia, și-a surprins iubita când îl înșela

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Maramureș a fost împușcat de trei ori în abdomen, într-un conflict care a avut loc în localitatea Târgu Lăpuș.

Agresorul i-a pus pe polițiști pe o pistă greșită și a fost internat la Psihiatrie.

Conform surselor apropiate anchetei incidentul s-ar fi produs pe fondul geloziei agresorului. Acesta ar fi aflat că iubita lui l-ar înșela și s-a întors de urgență din străinătate, unde se afla la muncă.

"Pistolarul" ar fi un bărbat în vârstă de 30 de ani din satul Șurdești (comuna Șișești),  care vineri seara s-ar fi întors din Anglia cu avionul, potrivit VasileDale.ro.

Citeste si: O îngrijitoare româncă din Italia va petrece 23 de ani în spatele gratiilor. Femeia l-a torturat și ucis pe bătrânul de care avea grijă

Poliția Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri, informează IJP Maramureș.

Citeste si: Zece persoane au fost implicate într-un accident, iar cinci dintre ele au ajuns la spital

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si