Acelasi accident, acelasi perimetru stabilit de criminalisti! Ceva, insa, ce poate fi foarte important, pare ca le-a scapat criminalistilor veniti pentru cercetari la fata locului! "Am gasit ceva! Vezi ca mai este o bucata mai incolo! Nu! E bucata de carne! Bucata de os!", constata socati reporterii Stirilor Kanal D.

In mai putin de 30 de secunde, apelul facut de reporterul Stirilor Kanal D este redirectionat catre autoritatatea competenta in acest caz: Politia Ilfov.



Numai ca echipele noastre nu s-au grabit cand au ajuns din nou la locul accidentului in care a murit Dan Condrea! In zona delimitata cu banda galbena de catre criminalisti este interzis sa patrunzi, asa ca au cautat langa!

La doar un metru de catre acea delimitare.... a fost gasit ceva uluitor! O bucata de os care pare sa fie uman si care poate fi al lui Dan Condrea!

Sa nu uitam ca, asa cum au declarat reprezentantii tuturor institutiilor si serviciilor implicate in ancheta, Dan Condrea a fost desfigurat in urma tragediei de duminica seara. Identificarea sa a putut fi facuta doar dupa actele de identitate si declaratiile sotiei!

Colegul nostru, Daniel Nicolaina, continua sa informeze politia Ilfov despre ceea ce se intampla la fata locului si, in mai putin de un minut, un prim echipaj de politie ajunge la fata locului! Interesul oamenilor legii este evident si total justificat, avand in vedere descoperirea facuta de echipele noastre si importanta cazului!

In cazul Elodia, ca sa luam ca exemplu unul la fel de celebru si controversat, in acelasi timp, petele de sange gasite in apartament au intors cazul!

Descoperirea facuta in zona unde s-a produs accidentul patronului Hexi Pharma nu poate fi trecuta cu vederea! Politistul cheama de urgenta o echipa de criminalisti, iar echipele noastre ii explica de ce au continuat ancheta jurnalistica la fata locului!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Indiferent ce vor dovedi analizele de laborator - ca osul ii apartine sau nu lui Dan Condrea, el reprezinta un detaliu important in ancheta si trebuia prelevat de la fata locului!

De ce nu a fost extinsa aria cautarilor? Indicii pretioase pot zace ascunse intr-un caz atat de controversat!
O singura ipoteza din cele 4 vehiculate ieri a disparut astazi! Nu poate fi vorba de inscenare a propriei morti, in conditiile in care rezultatul testelor ADN arata ca victima accidentului este Dan Condrea! Raman, insa, alte 3 variante de elucidat: a fost crima, sinucidere sau accident???

Colegul nostru, reporter wowbiz.ro, a avut o logica foarte clara in demersul jurnalistic facut: "Undeva, in zona aceasta, a fost corpul omului cazut! Dupa cum se vede, nu este nicio urma de sange!", spune el, doar ca, dupa ce au cautat mai bine prin vegetatia densa... "Am gasit ceva! Vezi ca mai este o bucata mai incolo! Nu! E bucata de carne! Bucata de os!", observa cei doi reporteri.

Dupa cateva minute de la apelul facut de politist, vine si echipa de criminalisti!

Este pentru a treia oara cand verifica locul accidentului, avand in vedere ca ieri dimineata s-au intors acolo, dupa cercetarile facute duminica seara.

S-a tot discutat, pe imaginile de la locul accidentului, ca soferul nu a franat deloc! Nu exista urme de franare pe asfalt in zona in care s-a produs tragedia.
Nu se intreaba nimeni, insa, de unde sunt aceste pete de ulei de pe carosabil???

Speram ca descoperirile facute de echipele noastre le vor fi de ajutor anchetatorilor, in conditiile in care investigatiile continua!

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si