Viviana Sposub și George Burcea nu mai formează un cuplu

Fanii au simțit de mult o ruptură între cei doi, însă abia acum frumoasa șatenă a făcut anunțul oficial că s-au despărțit.

În timp ce Viviana postase mesajul, fostul său iubit a ales să se retragă din aglomerația Capitalei și să petreacă timp de calitate cu fetele sale. 

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”: “Eu am participat la casting și m-am <bătut> cu Salma Hayek și Madonna ca să joc în acest film”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ultimele zile, pe contul personal de Instagram al lui George Burcea au fost publicate mai multe imagini din vacanța la țară. Acesta a apărut chiar alături de fetele sale și de un tânăr pe care l-a numit „nepotul Andrei”.

Ce mesaj a postat Viviana pe Instagram

Viviana Sposub a anunțat, pe contul personal de Instagram, că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu, precizând că este o perioadă în care amândoi au nevoie de discreție și intimitate:

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi.

Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate ”, a scris Viviana Sposub pe Instastory.

Citește și: Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Se pare că George Burcea a decis să petreacă o perioadă alături de fetițele sale, Ella și Clara, iar, de această dată, Viviana Sposub nu i-a însoțit, fapt ce le-a dat de gândit fanilor și a dus la zvonuri că în cuplu ar exista unele probleme.

Tânăra obișnuia să meargă peste tot cu iubitul ei, însă acum a preferat să rămână în București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si