Cântăreața a oferit detalii despre sarcină, după ce le-a tras fanilor o sperietură din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”, a spus Theo Rose, citată de Știrileprotv.ro.

Citește și: Theo Rose a stat în perfuzii din cauza sarcinii

Anghel Damian este atent la orice detaliu și are grijă ca viitoarei mămici să nu îi lipsească nimic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„E grijuliu ca și cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a povestit Theo Rose, pentru sursa citată.

Citește și: Oficial! Theo Rose a confirmat sarcina: ”E adevărat!”

Theo Rose a stat în perfuzii din cauza sarcinii

Fanii lui Theo Rose nu au rămas indiferenți, după ce artista nu și-ar mai fi făcut apariția pe rețelele de socializare. Aceasta a stat în perfuzii.

Cântăreața a povestit că o serie de complicații ale sarcinii au adus-o la spital, iar aceasta a stat în perfuzii.

Theo Rose și regizorul Anghel Damian au anunțat că  artista este gravidă, la câteva luni după momentul dezvăluirii relației lor.

Tânăra a stat o săptămână la pat și a primit tratament de specialitate.

Citește și:  Oficial! Theo Rose a confirmat sarcina: ”E adevărat!”

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău.  Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal”,  a scris Theo Rose, pe contul ei de socializare.
Viitoarea mămică a explicat fanilor motivul pentru ca a stat departe de mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si