Close sidebar
Close sidebar

Detaliul fabulos observat de internauți acasă la Viorica Dăncilă! Pe ce și-a așezat candidata la prezidențiale ”plasma” uriașă?

Viorica Dăncilă a ajuns din nou în atenția internauților, de data aceasta cu un detaliu observat în imaginile din casă.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Viorica Dăncilă a primit-o în casă pe Florentina Fântânaru de la Antena 3, care a realizat un interviu cu șefa PSD dar și cu coțul acesteia, care a apărut în premieră la un post de televiziune.

În imagini se vede însă și sufrageria casei în care locuiește candidatul la alegerile prezidențiale, iar un detaliu care la prima vedere a scăpat, a fost observat de internauți.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii. S-a adaptat condițiilor de la țară: ”Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”

”Pentru cunoscători. A se observa locul televizorului! Pe un șevalet de pictură. Așa o fi trendy și nu știu eu!”, a comentat o cititoare pe contul de facebook al Știrilor Kanal D.

În imaginea care a făcut înconjurul presei se poate vedea o plasmă cu o diagonală mare așezat pe un obiect de mobilier care este realizat după modelul unui șevalet.

Doar că în locul planșei este așezat televizorul. Obiectul de mobilier este realizat din lemn masiv și este lăcuit cu o culoare închisă, care să se asorteze cu grinda de lemn care separă zona de living față de cea de dining.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI