Maria Olarul a povestit cum se desfasurau antrenamentele de la Deva. Fosta gimnasta sustine ca atat Mariana Bitang, cat si Octavian Bellu vorbeau urat cu fetele si pe unele le si loveau.

Lucrurile se desfăşurau, de regulă, cam aşa: zburai afară din sală pentru orice vină, reală sau închipuită. Stăteai ce stăteai acolo, la vestiare, aşteptai să-i treacă. Apoi trebuia să revii, rugându-te spăşită: „Doamna Mariana, vă rog să mă iertaţi...

îmi daţi voie şi mie...?” Altă repriză de furie: „Ieşi afară! Afară am zis! Ia uite la ea, nesimţita!... Să nu te mai prind pe aici!”. Până nu te milogeai bine, umilindu-te şi recunoscându-ţi toate păcatele lumii, nu era chip să o îndupleci. Ăsta era protocolul. Ba, câteodată, erai pusă să dai şi declaraţie scrisă”.

Maria Olaru a mai povestit si un episod foarte urat care a avut loc chiar in ziua in care a implinit 18 ani.

„Eu am ajuns puţin mai târziu(...) Fiind ultima sosită, pentru mine nu mai rămăsese nici un pahar. Domnul Sandu m-a îndemnat să beau ceea ce rămăsese pe fundul sticlei(...) Cine să-mi reproşeze ceva? Cum cine?! Doamna Mariana, pe fază, a ţinut să mă atenţioneze prompt: «Ia uite, Olaru... o să ajungi ca maică-ta!»”

Maria Olaru provine dintr-o familie în care tatăl ei s-a sinucis, iar mama era alcoolică, lucru pe care antrenorii îl ştiau, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si